Варненски Гларус: Свободата да пишеш - Безценно!

Варна, мирис на море, яки мацки... и едни хора, които обичат да пишат. Накратко, това е Варненски Гларус. Пием, ходим по кръчми и дискотеки, гледаме мачове и мразим цензурата :)

петък, август 22, 2008

Искрено и лично за Spirit of Burgas

Тъй като част от екипа (аз) посети туй знаменателно събитие в локалната музикална сцена и още го държи еуфорията, решихме вместо да описваме събитията просто да благодарим. Благодарим ти Spirit of Burgas!

Благодарим на Gangsta Gangsta Productions за най-важният концерт на година. Въпреки, че имаха само 25 минути те направиха по-голямо шоу от Cradle of Filth, Sisters of Mercy и Asian Dub Foundation взети заедно плюс дондуркащата ги дебела лелка Kosheen.

Отново благодарим на Gangsta Gangsta Productions за това, че crew-то им беше малко по голямо от публиката. И Wu-Tang Clan така са почнали! А да и фанелките им са жестоки!

Голямо благодарство и челно място в общият Клуб 20 за Gangsta Gangsta Productions Pussies. Това, че са на 15 години значи ли, че не могат да лапат (след като не могат да пеят)?

Евала на майката на русото девойче от Gangsta Gangsta Productions Pussies, щото е МКБЧ и е една от редките жени, които се кефят докато дъщерите им пеят как целият квартал иска да им го даде в гъза.

Преклон пред младите членове на Gangsta Gangsta Productions, за незабравимата им реплика в 4 часа през ноща "Аз най-обичам да чукам пички!". Тази мъдра мисъл произнесена от 12 годишно лапе влиза във вечната класация на Варненските Гларуси за най-култови фрази на десетилетието.


Благодаря на PistaMashina, защото са нинджи!

Евала на Ъпсурт. Доказаха, че единственото с което превъзхождат Gangsta Gangsta Productions е балета. Защото е пълнолетен.

Преклон и пред Svetkooo & Hoodini feat. Добри Момчета, D.J. Fed, Mite, Feng, Black Style... не за друго ми щото са много и ако на фанат ша на чупят... А имаха балет. Пълнолетен.

Благодаря на Animassacre за незабравимото пътуване! Симо искаме на следващият концерт да изпълниш химна... (EBC MAIKATA)

Благодаря на организаторите за дето рашириха вратата на сцената за да се качи Фънки (само 30 минути им отне) и да чуем Alien Industry.

Евала на новият вокал на Gravity Co. Да си гей не значи, че можеш да пееш, right?

ЕВАЛАТА НА ВОКАЛА НА D-2. ПУТКО ТИ СИ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ! КВО КАТ СИ ПИЯН И НАДРУСАН 24/7! ВАЖНОТО Е ДА СИ В ДЖАЗА И ДА РАЗНАСЯШ МАКЕТ НА КОЛА НА КАТ ПО ВРЕМЕ НА КОНЦЕРТ! ТИ СИ ИДОЛ НА ВАРНЕНСКИТЕ ГЛАРУСИ!

Благодаря на Черно Фередже, защото с малки чукчета... чук чук... ние чукаме чакълчета... прас прас...

Благодаря и на Kozza Mostra за песента за мастиката!

Благодаря, естествено на Уикеда, за кавъра по Контрол. Това е един от вечните шлагери на ВГ! "И ето идва найййй щастливият ден (утре), когато ти ще си далеч от мен..."

Евала на Дани Филт от Cradle of Filth за това, че е олицотворението на мъж без грам мъжеточки! Въпреки, че ако е спал с някоя от фенките си би трябвало да се води секс с животно, което го изкачва в класацията.

Като стана въпрос за фенките на Cradle of Filth искаме да отправим послание към момичето, което се скара с приятеля си пред рок сцената. Спокойно скъпа той ще ти върне гримовете!

Още едно лично послание към всички Gothic и Heavy Metal фенове. Дълбок респект към вас хора! Да стойш на плаж през деня в пълни металски одежди (черен кожен панталон, кубинки и чена тениска) си е истинско постижение! Вие сте прототипите на бъдещият Супермен.

Евала на пичовете от Breakpoint, че пак успяха се сбият. Няма такива катили.

Евала и на Pharaohe Monche на който беквокалите тежаха колкот ТИР. Fo shizzle.

Благодаря на Asian Dub Foundation за това, че подкрепят емигрантите. Рано или късно всеки един Варненски Гларус става емигрант.

Преклон пред As Soon As Possible за това, че направиха по-добър концерт от Sisters of Mercy.

Благодаря на Sisters of Mercy, че направиха тъп концерт и можех да слушам As Soon As Possible.

Дълбок и личен преклон и пред Pendulum, че не ми позволиха да заспя. Ако не бяха те сега най-вероятно щях да съм в болница.

Евала на Bonobo. Доказаха, че да имаш суха (най-вероятно) англичанка за вокалистка не е кирия.

Ама пък евала на Kosheen. Кво кат лелята е с размери на танкер. Пее и вее цици! Браво маце!

Благодаря на Skre4 и DRS+ за невероятното изпълнение на Батенце!

Евала на Automatic Flowers... макар и да очаквах повече... концерта беше... аиляк.

Евала и на Collapso, че имат нова песен. И че 70% от групата не е от групата. И че закриха страшно феста.

Лични специални благодарности на Ива... или Ина... Така и не се сетих как се казва мацката за целият фест. Ама както се казва: "Едно забравено име - лошо; Едно забравено име на много яка мадама - много лошо; Да и зяпаш хубавият задник 3 дни въпреки, че не й помниш името - безценно!"

Евала и на Crawley... не знаем защо. Може би щото се казва Лальо.

Благодарим на Митака. По-често да цъкаш в MTV брато.

Извиняваме се на тези, които сме пропуснали... ако се чувствате лично засегнати пишете ни. Като си вземем секретарка ще ви отговорим.

П.С.: Очаквайте ексклузивни клипове и сникки от НЕВЕРОЯТНИЯТ КОНЦЕРТ НА GANGSTA GANGSTA PRODUCTIONS в най-скоро време!

Cheers,

You're on my side. DemonInside.

3 Коментари:

Димитър Димитров каза...

Колега, само за протоколо, пише се “Gangsta Gangsta P.R.O.D.U.C.T.I.O.N”. Много е важен точният начин LOL

Взех им го от официалния сайт...

Bloodymirova каза...

Аз тъкмо щях да го поправя...Крейдъл са блек метъл освен това, не намесвай хеви метълите :)

Но се радвам, че си се изкефил. Аз си бях в Бургас по това време, но не ми се ходеше. Не мисля, че съм изтървала нещо; Черно Фередже мога ги гледам и в София. Поздрави на Варна.

Анонимен каза...

Абсолютно заместваш думичката "ХЕЙТЪР" (новичка чуждица) в тълковния речник бро...Няма как да плюеш толкова много всички,освен ако не се самоасоциираш с горепосочената думичка!
PEACE!

Публикуване на коментар


seo google Блог класация