Варненски Гларус: Свободата да пишеш - Безценно!

Варна, мирис на море, яки мацки... и едни хора, които обичат да пишат. Накратко, това е Варненски Гларус. Пием, ходим по кръчми и дискотеки, гледаме мачове и мразим цензурата :)

Всички са чували вицове за блондинки. Случайно или не сте се сблъсквали с такива умни и интелигентни индивиди поне веднъж в живота, освен ако не знаете, че навън се разхождат хора и листата на дърветата окапват през зимата. Ако наистина русите изкушения са толкова "умни и им се наложи да ползват обикновенна клавиатура, какво ли ще се случи? Може би пълна трагедия... А, ако сте се сблъскали с "типичната" блондика и случайно ви е хрумнала гениалната идея да направите клавиатура за НЕЯ? Ето за това си говорим, клавиатура за блондинки, и на всичкото отгоре е розова, дори скапаните копчета са розови! О, да! И русата женска (или мъжка, зависи от сексуалната ориентация) част на света вече ще може да чати и пише без да се притеснява от странните означения на обикновенната клавиатура :) Сега ще вложа малко смисъл в написаното дотук. Има доста промени по означенията на бутоните, все пак става въпрос за блондинки :) 

CAPS LOCK = WARNING! Size XXL letters
Таб = Useless key (Debilz - хахахахахахахаха...)
Ctrl = Somewhat useless key
Enter = YES! I want it!
Shift = Very Smart Blonde Button
x = xoxo (превод - прегръдки и целувки)
Escape = NO!

................................................. изморих се и ме избива на смях много, но има и още! На снимката отдолу се вижда всичка, а на официалният сайт има пълно flash демо :)
Стрелките и цифрите също са с надписи (нагоре, надолу...) . Последните дори са показани с точки, подобно на домино - ХАХАХАХАХАХАХА! Гаврата е пълна, но и най-ентелегентните руси създания ще се справят. И между другото цената на тази гениална, прекрасна, розова, невероятна, РОЗОВА клавиатура е само 50 долара! Дори за майтапа си заслужава :)
 
източници: CNET и Keyboard For Blondes

Debilz out! ROFL...

1 Коментари:

Анонимен каза...

три думи - КЛАВИАТУРА ЗА БЛОНДИНКИ

Публикуване на коментар


seo google Блог класация