Варненски Гларус: Свободата да пишеш - Безценно!

Варна, мирис на море, яки мацки... и едни хора, които обичат да пишат. Накратко, това е Варненски Гларус. Пием, ходим по кръчми и дискотеки, гледаме мачове и мразим цензурата :)

сряда, декември 10, 2008

Топло - Студено

Прибирам се, хапвам и решавам да видя какво пишат нашенските онлайн медии. Катастрофи, глупости, нищо ново като цяло. Скуката е пълна, до момента в който не видях, че в момента във Варна е +3 градуса. Сигурно ще си кажете и какво от това. Ами цифричките за Пловдив в момента (20:05) са +15.4 градуса! Добре, как е възможно, в града в който искам да живея, да е пет пъти по-топло. Не е честно! Нас ни пронизва приятният, влажен, зимен "бриз" и +3 се усещат като -3, а в Майна таун да е 15 градуса, то направо си е лято там. Искам да отида в Пловдив!

Debilz Out!

Reblog this post [with Zemanta]

5 Коментари:

Анонимен каза...

Тия нещо са се объркали ;ДД Снощи към 18:30 като се прибирах от работа показваше около 5 градуса... няма начин да е било 15 само след час и половина, и то вечерно време хах :)

Govnyo каза...

путко тук е -3, нямаш право да се оплакваш

Димитър Димитров каза...

Govnii, ти кво ревеш :) Не си в БГ... то там в Англия с едно напиване се топлите 8 дена :D

Govnyo каза...

а да точно, предният път като се напих се льоснах на леда, ся ме боли гъза, спя на една страна и като ходя куцукам, той ми обяснява че с напиване ще се оправим...

приготви вазелин идвам си скоро :)

Анонимен каза...

Ти си изключение :Д

Публикуване на коментар


seo google Блог класация