Варненски Гларус: Свободата да пишеш - Безценно!

Варна, мирис на море, яки мацки... и едни хора, които обичат да пишат. Накратко, това е Варненски Гларус. Пием, ходим по кръчми и дискотеки, гледаме мачове и мразим цензурата :)

вторник, декември 23, 2008

E. ON - кой ни наказа с тея!

Как точно пък Е.ОН? Заради тях умряха два климатика и един хладилник... защото качеството на услуга им е невероятно. Един от комшиите ми показа замервания от последните 3 дена - токът  варирал от 20 (ДА, 20) до 240 волта!!! Извинете ама живеем в 21, не в 19. Какви са тези простотии?! Моят апартамент от тези с по-малкото щети, а какво да кажа за съседката от първия етаж. Всичко е заминало: пералня, миялна, хладилник и фризер, ТРИ климатика, микровълнова, 2 компютъра и лаптоп..., дори крушките на жената. Кога ще спре скапаното безхаберие и хората ще почнат най-после да си вършат работата както трябва. После защо младите бягали в чужбина... Защото всичката ни е такава! А относно Е.ОН - ще се видим скоро на едно хубаво местенце, викат му съд.

Проклети монополисти!

Reblog this post [with Zemanta]

1 Коментари:

Анонимен каза...

А, човек би си помислил, че битовите електроуреди имат защита ... или недай си боже, че ел. инсталацията на апартамента има бушони, които не са от типа "направи си сам с телче намерено под дивана"

Публикуване на коментар


seo google Блог класация