Варненски Гларус: Свободата да пишеш - Безценно!

Варна, мирис на море, яки мацки... и едни хора, които обичат да пишат. Накратко, това е Варненски Гларус. Пием, ходим по кръчми и дискотеки, гледаме мачове и мразим цензурата :)

сряда, ноември 05, 2008

Cosplay, да не се бърка с foreplay

Наскоро беше Вси Светии - един набиращ все по-голяма популярност в православна България католически празник. Традицията (която ние с охота прегърнахме) повелява хората да се маскират за да гонят злите духове. И тука си имаме такава традиция, ама мисълта да се накича с овчи кожи и чанове някак си не радва изтънчената ми натура. Затова се задоволих с едни дискретни дяволски рогца, които обаче имаха неподозиран ефект. Както казваше един познат - less works more! Като се замсиля може би трябваше да пусна тази тема няколко дни преди празника, за да имат идея хората какво да турят, за да могат и те да почувстват гъдела да ти се извиняват, че не са се запознали с теб, но бях твърде заета да лентяйствам и пръскам чар и обаяние по Варненските заведения, за да го направя. Да, знам, изречението се получи малко дълго. :D Както и да е, ето малко cosplay* предложения, имайте ги предвид за другата година!

*cosplay - съкратено от costume play; значи да се облечеш като персонаж от видео игра, аниме, манга, комикс, фентъзи филм, даже и като Jpop/rock изпълнител.


Misa Amane oт Death Note:




























2 версии на Тифа от Final Fantasy, първата сякаш е по-харна:


















































На Shaiya, вероятно най-добрия cosplay евър:




























Lineage 2:



























Самус от Metroid Prime:







































И моят личен фаворит - Faye Valentine от anime сериите Cowboy Bebop:









































Та така. Дерзайте, милички, и следващата година изненадайте всички, включително и себе си с невероятната си маскировка. Ако нямате костюм, работа ще свърши и доволно количество алкохол.

Ваша Лукреция

2 Коментари:

Govnyo каза...

forEplay

бих праснал всичките, може би ще ми трябват едно-две питиета за последния но ще мине.

Анонимен каза...

Chinesse bamboo is very strong ... asian chicks i like ... sucky-sucky, one dolla!

Публикуване на коментар


seo google Блог класация