Варненски Гларус: Свободата да пишеш - Безценно!

Варна, мирис на море, яки мацки... и едни хора, които обичат да пишат. Накратко, това е Варненски Гларус. Пием, ходим по кръчми и дискотеки, гледаме мачове и мразим цензурата :)

петък, ноември 07, 2008

Тостера на Darth Vader :)

Какви ли не глупости излизат на бял свят в наши дни, гащи на роботи, електрически капан за мишки, резнат пръст, в ролята на USB флашка и още много други. Има и сполучливи опити, но повечето се съмнявам, че дори са продадени повече от 10 пъти... все още важи правилото, че секса продава, а не простотията ;) Показваш една цица, малко гъз и готово... въпреки това не съжалавям, че съм се родил със способността да пикая прав и свалянето на дрехите да не ми отнема по 5 минути. Малко се поотнесох :)

Ето за какво става въпрос. Тостерът на Darth Vader прави чудеса с филииките хляб - чрез телекинеза ги води до вашата чиния, без да падне нито една троха; пази от крадци; готви; пере. Стига с глупостите, той не прави нито едно от тези неща. Има само едно грозно лого на Vader и препича филийките с неговия образ - баси простотията. Лошото е, че се продава в официалния онлайн магазин на Междузвездни Войни... който иска да си го купува, после може да прати някоя снимка. Само да не забравя, цената на тази простотия е 55 зелени гущерчета - LOL.

Debilz Out!

източник: BoingBoing.net

0 Коментари:

Публикуване на коментар


seo google Блог класация