Варненски Гларус: Свободата да пишеш - Безценно!

Варна, мирис на море, яки мацки... и едни хора, които обичат да пишат. Накратко, това е Варненски Гларус. Пием, ходим по кръчми и дискотеки, гледаме мачове и мразим цензурата :)

Е те това намерих без да искам докато оправях настройките на блога... чудя кога ли ще измислят седмица на Мастурбирането.

"Това е най-мащабното честване на ССК в България ) Като един от основните организатори и участници от името на Ла Лече Лига съм много щастлива, че това се случва.

Днес на пресконференция в София прес се открива официално честването на Световната седмица на кърменето в България, където на медиите ще се оповести програмата.

9 града (Варна, София, Пловдив, Русе, Стара Загора, Плевен, Враца, Габрово, Свищов и Бургас) вземат участие с различни инициативи в различни дни на седмиците - със страхотното участие на много ентусиазирани майки от Бг-мамма, както и обединените усилия на различни правителствени и неправителствени организации.

Много фирми се интересуват от Седмицата на кърменето и предлагат помощ и подкрепа под различна форма. Някои предлагат награди, а други - с друг вид подкрепа, както New Media, които предложиха да въртят клипа за кърмене ‘Най-нежното нещо’ по всичките си монитори в много магазини в страната и така станаха неочакван, но много приятен медиен партньор. Az-jenata също се включва в ССК инициативата..."

Останалата част може да прочетете тук (макар че се съмнявам).

0 Коментари:

Публикуване на коментар


seo google Блог класация