Варненски Гларус: Свободата да пишеш - Безценно!

Варна, мирис на море, яки мацки... и едни хора, които обичат да пишат. Накратко, това е Варненски Гларус. Пием, ходим по кръчми и дискотеки, гледаме мачове и мразим цензурата :)

Настоящето е извадка от проучването на football365 за алкохолните преживявания на своите потребители. Предлагаме водещите 10 коментара по темата от видни експерти:

Dave Bamber: Имам навика да си показвам хуя всеки път когато се напия до определена степен. Най-доброто ми постижение е когато се справях доста добре с омайването на една африканска путка в Гилдфорд. Познавайки ме, моят приятел Дейв ми каза "Покажи й паламарката си". Докато тя осъзнае какво й се случва, гащите бяха около глезените ми и си бях изкарал топора.

Тя просто избяга. Шокирана и ужасена.

Dutty Evra:
Както повечето хора и аз съм срал на неподходящи места докато съм пиян. Бях на 17 и се прибрах при майка ми пиян като прасе. Отидох до тоалета. Според нея съм "паднал", но продължих с парада. След това си отидох в стаята, където реших че една табуретка е тоалет и заради това седнах на нея и си досрах.

Cadger:
За пръв път цялото ми семейство се събра, за да вечеряме заедно на Коледа в един хотел. Напуках се като прасе по време на вечерята и в следващия момент се събудих давейки се от повърня и плюейки върху обувките на чичо ми. На следващия ден разбрах че съм крещял на братовчед ми да намери малко трева, че съм разказвал на чичо си как точно шибам приятелката си, че съм казал на майка си да се ебе в гъза когато ме помолила да спра да пия и че съм оповръщал целия ресторант, както и че съм преебал целия ден. Разбрах това след много тъжната закуска със семейството на следващия ден.

Leighton:
Играех футбол за университетския отбор и загубихме с гол в последната минута от Брайтън. Преди мача бяхме с равни точки на първото място. Прибрах се в университета и тъй като даваха Кардиф по телевизията реших да пия още, около 7-10 снейкбайта (бел. прев. - екзотичен коктейл с бира и сайдер), след което не знаех на кой свят съм. Приятелката ми дойде в бара, прегърна ме и ме целуна, а аз я замерих с чаша бира. Тя се побърка и аз казах, че много съжалявам, купих й питие, след което като истински джентълмен го излях отгоре й. Тя ме удари и аз изплюх половин чаша сайдер върху нея. След това се опитах да изчукам всяка жена в бара, въпреки че приятелите ми искаха да ме набият. На следващия ден се събудих чисто гол в собствената си повърня с футболни шорти на главата.

RoscoJ:
След като ме изритаха от местната дискотека открих че съм в полусъзнание пред дюнерджийницата. Приятелите ми минаха покрай мен и ми се смяха. След един час лежане на тревата, някаква двойка почувстваха съчувствие и ми предложиха да спя у тях. Отидохме до къщата им, където пих още и явно съм припаднал, тъй като ме изхвърлиха. Реших да вляза с взлом в къщата на един приятел. На сутринта ме намерили припаднал на пода, с лайна по гащите и по пода, от неговата майка.

BigShow:
Майка ми не ми дава да спя у нас, когато пия, заради два инцидента. Първият беше когато се прибрах от дискоетка и реших да се изпикая. След няколко секунди чух писък. Оказа се, че съм влязъл в спалнята на майка си и че пикая върху нея докато тя лежи.

Вторият инцидент беше когато се прибрах една вечер и този път намерих тоалетната. Влезе брат ми и ме попита дали сера. Аз казах, че сера и той започна да се хили. Попита защо се смея и брат ми отговори "Забравил си да си свалиш гащите".

Banted_in_the_custard:
Напих се като прасе и се качих на последния автобус за моята махала. Вместо да се прибера реших, че ще е добра идея да посетя едно момиче, с което от време на време се чукахме. Когато стигнах пропуснах да си задам въпроса защо имам ключове за апартамента. Осъзнах се едва когато майка ми започна да протестира срещу опита ми да се навра в леглото й чисто гол.

carlos83:
Бях на 17 и отидох на рожден ден. Пихме през по-голямата част от деня и решихме да видим кой може да изпие повече водка, когато се появиха родителите му. Опитах се да зарибя майка му и направих безсмъртното изявление "Целуни ме, секси" преди да се издрайфам в банята му и да счупя душпанела и тоалетната му чиния.

bananawise: Бях непълнолетен в един бар в Нюкясъл и се натисках с едно момиче. След още няколко питиета нещата преминаха на по-бърза предавка и започнахме да се търкаме един в друг насред кръчмата. Аз реших да си помогна сам с ръка и си бръкнах в панталоните, след което успях да си набия една. Всички видяха, включително и групата която свиреше. Потанцувахме малко и на мен отново ми стана, след което започнах да я шибан насред дансинга. Всички зяпаха и накрая групата попита "Свършихте ли вече?". Аз пак свърших на ръка и вече имах голямо петно на джинсите.

Не бях забелязал. Момичето ме изкара от бара, но докато излизахме, пазачите започнаха да идват. Познайте кой беше на смяна същата вечер? Баща ми. Погледна ме, аз се ухилих тъпо. Той продължи да ме гледа. Аз спрях да се усмихвам, а той помоли момичето да му покаже личната си карта.

Вечерта завърши, когато тя ми направи отвратителна чекия на гробището. На следващия ден целия град знаеше за това. В бара има изложени наши снимки от същата паметна вечер.

Fish:
Бяхме в къщата на един приятел и имахме намерение да пием тихичко и на топло. Когато пристигнахме той ни каза да не ползваме кенефа, понеже е запушен. Позволи ни да пикаем в градината. Отчайващо се нуждаех да се изсера но реших да чакам до следващия ден.

Вече бях пил няколко бири и доста водка Теско (бел. прев - третата най-потресаваща водка, която се продава във Великобритания) и се изсрах в кенефа. Накараха ме да го изкарам с празна кутия от "Персил", която изхвърлихме на улицата заедно с гумените ръкавици. По-късно същата вечер с приятелите ми се сбихме защото двама човека лежахме голи в градината. Обиждах расово домакина ни, понеже той се опита да си сложи хуя на главата ми. Опитах се да го напия но нямах опорно-двигателните умения, заради което повърнах отгоре му.





0 Коментари:

Публикуване на коментар


seo google Блог класация